Betelförsamlingen i Jönåker söker ny föreståndare

Vår nuvarande föreståndare har sagt upp sig till 1 sept 2019, och nu söker vi en ny föreståndare. Föreståndarens arbetsuppgifter är att:

• Leda församlingens verksamhet i samarbete med församlingens styrelse och dess andliga ledarskap, predika regelbundet och undervisa ur Bibeln i församlingens olika sammankomster.
  • Vara självskriven ledamot i församlingens styrelse och i Betelhemmets styrelse
  • Att tillsammans med vald styrelseordförande representera församlingen i relation till andra församlingen, myndigheter och organisationer.

Teologisk utbildning är meriterande men inte nödvändigt då större vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna sökanden som vill prioritera arbetet med evangelisation och annan utåtriktad verksamhet. Tjänstens omfattning är 50%. Om du tror att Gud kallar dig att tjäna i Betelförsamlingen, eller om du har frågor om tjänsten kan du kontakta oss via mail eller telefon, se kontaktsidan.

Gud välsigne dig!